Ambassadør

Sylvia Nordskaar blir ambassadør for Holdut.no
Gratulere og velkommen til Holdut som ambassadør. Du har akkurat fullført finalen på Salomon Golden...
Jon Sæverås Breivold blir ambassadør for Holdut.no
Da jeg kom over Umara ble jeg imidlertid veldig nysgjerrig av to grunner. For det første virket det som at Umara fulgte med på forskning og lagde forskningsbasert produkter, og for det andre hadde de imponerende bred produktlinje med ernæringsprodukter og kosttilskudd. Jeg bestemte meg for å teste det ut før jeg inngikk avtale med Holdut, og det fungerte såpass bra at jeg bestemte å gå for det.
Emilie Klev Bergheim blir ambassadør for Holdut.no
Emilie er en sprek og sprudlende glad jente som startet med triatlon i 2018 – etter dette har hun virkelig trappet opp satsningen mot å nå nye mål. Emilie har siden september 2022 sagt opp en fast og trygg jobb i Nordea for å satse fullt på triatlon. I løpet av sin triatlon-karriere har hun vunnet Lofoten Half Extreme i 2020, satt løyperekord i Aurlandsfjellet Extreme Triathlon i 2021 og oppnådd en solid 5. plass i Norseman i 2022 og 25. plass i Ironman World Championship 70.3 i St.George.
Nora Serres blir ambassadør for Holdut.no
Nora er en dedikert ultraløper, bosatt i Isfjorden. I tillegg til å være glad i løping elsker hun å være ute i naturen og jobber som forsker innen kognitiv- og språkutvikling.